Curs MOOC “Seguretat TIC i menors d’edat” (2a edició)

cursCompartim comunicació de la Federació d’Associacions de Mares i Pares , referent a un curs en matèria de seguretat per menors a la xarxa:2

 

Ens posam  en contacte amb vosaltres per oferir-vos la 2a edició del Curs MOOC (1) “Seguretat TIC i menors d’edat”. Aquest curs forma part del pla de formació denominat “Capacitació en matèria de Seguretat TIC per a pares, mares, tutors i educadors de menors d’edat”, engegat per Red.es (2) i amb la col·laboració de COAPA Balears, i com a part de les línies d’actuació plantejades en la “Agenda Digital per a Espanya”.

Amb la finalitat d’arribar al major nombre possible de beneficiaris/as, preguem difongueu el curs entre la vostra comunitat educativa, tant famílies com docents.

Esperam que amb formació com aquesta puguem ajudar els joves a gaudir i aprofitar les noves tecnologies amb la seguretat necessària.

 

(1) MOOC – Massive Open Online Cours – Curs Online Obert

(2) Red.es – entitat pública adscrita al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme

 

Dates de la convocatòria

  • Inscripcions:  fins 31 de gener de 2016
  • Inici del curs: 1 de febrer de 2016
  • Fi del curs: 13 de març de 2016
  • Durada: 6 setmanes | 30 hores lectives

Més informació adjunta i accés al curs: www.fapamallorca.org/menors-internet-2

Quant a APIMA IES SOLLER

L’APiMA de l’institut de Sóller neix amb l’objectiu de ser una eina de comunicació i coordinació entre el centre i les famílies per tal de facilitar el procés formatiu dels nostres filles i fills. L’APiMA s’organitza mitjançant una junta directiva que es reuneix de manera ordinària el darrer dimarts de cada mes a les 19:00h., estam oberts a la participació directe de les famílies i per tant vos convidam a assitir-hi. Recordau que vos podeu associar a l’APiMA a l’inici de curs escolar, amb la documentació de la matrícula hi ha l’imprés de sol.licitut per associar-se. Si us posau en contacte amb nosaltres, qualsevol moment és bó per afiliar-vos. La quota actualment es de 25€ per família. ASSOCIA’T !!!
Aquesta entrada s'ha publicat en INFORMACIÓ D'INTERÈS i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s