Reunió ordinaria APIMA 4 desembre 2023

La convocatòria va ser dia 4 de desembre de 2023 a les 19h. Com què no hi ha el quòrum necessari de més de la meitat dels associats va començar a les 19:15h.

Assistents

Antoni Marquès (president)Joana Marquet Vocal)Lídia Homs (Vocal)Catalina Bernat (Vocal)Antonia Mª Mairata (repres. Consell Escolar)Aina Puigserver (secretària)

Desenvolupament de l’assemblea

1. Lectura i aprovació de l’acta de la reunió anterior.

El president llegeix l’acta de la anterior assemblea del 19 de setembre de 2022.S’aprova l’acta anterior per unanimitat.

2. Estat financer.

S’exposa l’estat de comptes detallant les despeses importants que hi va haver el curs 22/23. A día d’avui l’Apima disposa de 13.663’76€. Les despeses de l’any passat suposaren 6415€ per la instal·lació de la calistenia, 2885€ pels premis d’excel·lència i per sortides i viatges dels membres de l’Apima.

3. Accions duites a terme durant el curs 2022-2023.

L’Apima l’any passat va participar bàsicament com sempre per aportar doblers.L’institut ens va demanar que aportessim el que es pogues per la instal·lació de la calistenia.Després com cada any aportarem el que la junta va considerar (2000€) pels premis d’excel·lència i les sortides/viatges dels socis.A principis de novembre, la representant de l’APIMA assisteix la Consell Escolar. No hi ha cap informació rellevant.

4. Renovació de càrrecs.

S’exposa la necessitat de nous membres de l’Apima, fan falta vocals i la tresorera posa a disposició el seu càrrec ja que a partir de l’any que ve ja estará disponible. Margalida Gual va deixar el seu càrrec de vocal el juny quan va acabar el curs.Pere Mas, s’ofereix com a vocal. Demana més participació i intentar implicar als pares del cursos dels més petits perque participin a l’associació ja que son els que hi estaràn més anys.

5. Fixar la data de la pròxima reunió extraordinària.

No es fixa cap data en concret, pero s’acorda que la junta es reuneixi un dia al mes per dinamitzar l’Associació.

6. Precs i preguntes.

6.1. Es proposa penjar a la web l’acta de l’Assemblea perque el membres (i no membres) n’estiguin al día.

6.2. Es proposa dinamitzar l’APIMA, troben que la única funció que ha tengut i té els darrers anys es la d’aportar econòmicament.

6.3. Volem parlar amb l’Associació d’Alumnes per veure si tenen peticions i veure si podem aportar alguna cosa ja que amb el centre només hi ha comunicació quan han de menester que aportem doblers.

6.4. Podem saber qué es el que es serveix al bar? es poden vendre tantes llepolies? està regulat?

6.5. Voldríem oferir i/o fer tallers/xerrades en dos sentits, pares i alumnes. Quan fan un taller a l’institut als al·lots de qualque temàtica, p.e. fer un bon us de xarxes socials, en podriem fer un altre adreçat als pares per complementar i completar la informació?

6.6. El centre no deu haver pensat que l’Assemblea de l’Apima era avui i el centre estava tancat. Hem pogut fer 1h de reunió a dins l’aula, i l’altre hora l’hem feta al carrer. Per properes reunions proposarem que ens facilitin una clau i si no es possible, avisar el dia abans recordant que hi ha la reunió perquè no es repeteixi la situació.

Soller, 4 desembre 2023

Quant a APIMA IES SOLLER

L’APiMA de l’institut de Sóller neix amb l’objectiu de ser una eina de comunicació i coordinació entre el centre i les famílies per tal de facilitar el procés formatiu dels nostres filles i fills. L’APiMA s’organitza mitjançant una junta directiva que es reuneix de manera ordinària el darrer dimarts de cada mes a les 19:00h., estam oberts a la participació directe de les famílies i per tant vos convidam a assitir-hi. Recordau que vos podeu associar a l’APiMA a l’inici de curs escolar, amb la documentació de la matrícula hi ha l’imprés de sol.licitut per associar-se. Si us posau en contacte amb nosaltres, qualsevol moment és bó per afiliar-vos. La quota actualment es de 25€ per família. ASSOCIA’T !!!
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari